Loading...
Inpassen van openbaar vervoer in mobiliteitsbeleid: Door specifieke abonnementen en producten aan te bieden, worden medewerkers aangemoedigd om vaker voor de trein te kiezen. De NS-Business Card: De NS-Business Card als mobiliteitskaart maakt duurzaam reizen makkelijk en flexibel. Medewerkers hebben hiermee de trein, bus, tram en OV-fiets altijd binnen handbereik. Alle reizen verschijnen achteraf op een maandelijkse BTW-factuur.NS Go: Via het platform van NS Go hebben medewerkers de vrijheid om een reisplan samen te stellen dat perfect bij ze past. Door gemak en duurzame keuzes aan te bieden, toon je goed werkgeverschap. Ook scheelt het je een hoop handmatige declaraties en vergoedingen. Met NS Go voldoe je ook automatisch aan de huidige wet- en regelgeving.Samenwerking op maat: Wij ondersteunen de duurzame doelstellingen van je organisatie en zorgen voor oplossingen op maat.
Milieuvoordelen: Je vermindert als organisatie de CO2-uitstoot door te kiezen voor duurzame reisalternatieven. Goed voor het milieu, maar ook voor het duurzame imago van je organisatie. Meer weten over CO2-besparing binnen zakelijke mobiliteit? Lees onze whitepaper .Kostenbesparingen: Met een goed mobiliteitsbeleid kun je flink besparen op reiskosten. Op brandstof, maar ook op onderhoudskosten van leaseauto’s. Dit omdat medewerkers steeds vaker met de trein of fiets reizen. Minder verkeersdrukte: Duurzame mobiliteit is het antwoord op de steeds groter wordende drukte op de weg en in de steden. Voorbeelden van groene vervoersalternatieven zijn de trein, deelscooters en OV-fietsen. Inspiratie voor de maatschappij: Naast de duurzaamheidsvoordelen voor de organisatie zelf, biedt het ook de kans om een voorloper te worden in de overstap naar duurzame mobiliteit. Je kunt een voorbeeld zijn voor andere organisaties en het draagt bij aan een milieubewust imago.
Loading...
Klimaatakkoord van Parijs: Omdat Nederland het Klimaatakkoord van Parijs heeft ondertekend, zetten we volop in op het verminderen van CO2-uitstoot. Zakelijke mobiliteit kan daar met duurzame oplossingen een hele belangrijke rol in spelen. Regelingen voor duurzaam vervoer: De Nederlandse overheid wil mensen helpen bij de aanschaf en het gebruik van elektrische voertuigen. Onder andere door fiscale voordelen en subsidies te geven. Denk hierbij aan een verlaagde bijtelling voor zakelijk rijden of subsidies voor het kopen van elektrische voertuigen. Of het aanbieden van meer laadpunten en mogelijkheden voor elektrisch reizen. Organisaties kunnen ook subsidies krijgen voor duurzaam vervoer, zoals elektrische bestelbussen of -fietsen voor medewerkers. Zo wordt de overgang naar groen vervoer versneld. Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL): De overheid wil de groei van elektrisch vervoer ondersteunen. Met deze agenda wordt het uitbreiden en verbeteren van laadstations in Nederland gestimuleerd. Het doel is om uiterlijk in 2030 overal in Nederland te kunnen laden. Op een gemakkelijke, betrouwbare en betaalbare manier.